ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

destination

Καβάλα

Η Καβάλα, πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι του Νομού Καβάλας, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Όρους Σύμβολο. Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο γραφικές πόλεις στην Ελλάδα. Η αίγλη που της χαρίζουν τα ιστορικά της κτίρια αγκαλιάζει εξίσου και τον σύγχρονο χαρακτήρα της.

destination

Θάσος

Χάρη στην πλούσια ιστορία και τα αρχαιολογικά μνημεία της, τις υπέροχες παραλίες της, τους φιλόξενους κατοίκους της και το πλήθος δραστηριοτήτων που προσφέρει, η Θάσος έχει γίνει ένα από τα νησιά όπου οι επισκέπτες επιστρέφουν κάθε χρόνο. Είναι επίσης πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες, χάρη στο καλό φαγητό, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τον συναρπαστικό συνδυασμό παράδοσης και σύγχρονου τουρισμού.

destination

Σαμοθράκη

Γνωστή από τη μυθολογία ως το νησί του Αιόλου, η Σαμοθράκη απλώνεται γύρω από τους πρόποδες του επιβλητικού Όρους Σάος, του ψηλότερου βουνού του Αιγαίου. Σύμφωνα με το μύθο, Ο Ποσειδώνας παρακολουθούσε τον Τρωικό Πόλεμο από την κορυφή του.

destination

Άγιο Όρος

Η χερσόνησος του Άθω είναι το ανατολικότερο πόδι της Χαλκιδικής και ένας ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, Η χερσόνησος έχει ακτογραμμή μήκους 300 χλμ. και αρκετές παραλίες βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες. Την αυτόνομη έκταση που καταλαμβάνει η Ορθόδοξη Μοναστική κοινότητα κοσμούν 20 μοναστήρια και μικρότερα εξαρτήματα.

destination

Χαλκιδική

Το Όρος Χολομώντας στη Χαλκιδική αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό που θα σας εντυπωσιάσει όλο τον χρόνο με τις βελανιδιές, τα πεύκα, τα έλατα και τις καρυδιές που καλύπτουν τις πλαγιές του. Η κορυφή του φτάνει τα 1165 μέτρα σε ύψος και εκτείνεται από τον Πολύγυρο μέχρι την Αρναία. Πρόκειται για το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Χαλκιδικής, μετά το Όρος Άθω.

destination

Κυκλάδες

Οι Κυκλάδες εκτείνονται σε έναν κύκλο με επίκεντρο το ιερό νησί της Δήλου, γενέτειρας του Απόλλωνα, και αποτελούνται από 23 μεγάλα νησιά και περίπου 200 μικρότερα. Το αρχιπέλαγος βασίζεται σε ένα υποθαλάσσιο οροπέδιο που εκτείνεται σε τόξο από το ανατολικότερο άκρο της Αττικής και της Εύβοιας μέχρι τις ακτές της Μικράς Ασίας.

destination

Λήμνος

Η Λήμνος, που δεσπόζει στην ηρεμία του Βορείου Αιγαίου, είναι ένας προορισμός για όσους αποζητούν στις διακοπές τους τη γαλήνη και την στενή επαφή με τη φύση. Προστατευμένοι όρμοι, ατελείωτες παραλίες και ηφαιστειακά τοπία εναλλάσσονται αρμονικά με μικρούς λόφους και παραδοσιακά πετρόχτιστα χωριά.

destination

Τουρκικά παράλια

Απολαύστε την ήρεμη ιστιοδρομία, τους γραφικούς κολπίσκους, τις αμμώδεις παραλίες, τους διάσημους γιγαντιαίους βράχους, άλλα και τα ιστορικά μνημεία του πλούσιου πολιτιστικού παρελθόντος της περιοχής.

A/ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ

Αναχώρηση από Νέα Ηρακλείτσα ή Καβάλα ή ΛιμέναΘάσου 09:00 π.μ. επιστροφή 08:00μ.μ.

Κόστος 500€

Στην τιμήσυμπεριλαμβάνεται: Пενοικίασησκάφους , καπετάνιος, καύσιμα,Φ.Π.Α.
Προσφέρονται: καφές ,αναψυκτικά, νερά, σάντουιτς.
Κόστοςφαγητού:10€ το άτομοκατόπιν συνεννοήσεως

B/ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ

(2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ή 3 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ)

Αναχώρηση από Νέα Ηρακλείτσα ή Καβάλα 09:00π.μ. επιστροφή 08:00 μ.μ.

Κόστος για 2 ημέρες ταξίδι - 1000€

Κόστος για 3 ημέρες ταξίδι - 1400€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: ενοικίαση σκάφους , καπετάνιος, καύσιμα, Φ.Π.Α.
Προσφέρονται: кκαφές ,αναψυκτικά, νερά, σάντουιτς.
Κόστος φαγητού : 10€ το άτομο κατόπιν συνεννοήσεως μόνο για την πρώτη ημέρα.
Δυνατότητα φιλοξενίας 8 άτομα.