Примерни маршрути за плаване.

destination

Кавала

Кавала, столицата и главното пристанище на префектура Кавала. Построен е амфитеатрално по склоновете на планината и представлява един от най-живописните градове в Гърция.

destination

Тасос

Със своята богата история и археологически останки, прекрасни плажове и приятелски настроени хора, Тасос се превърна в един от тези острови, към които летовниците се връщат към година след година.

destination

Самотраки

Един от най-красивите и мистериозни гръцки острови. Във вътрешността му ще намерите високи планини, реки и водопади. Легендата разказва, че Посейдон е седял на върха и, за да гледа Троянската война.

destination

Разходка около Атон

Полуостров Атон е най-източната част на Халкидики и е идеална лятна дестинация. Полуостровът има 300 км брегова ивица и множество сертифицирани със синьо знаме плажове. Там е православната монашеска общност на Света Гора, състояща се от 20 манастира.

destination

Халкидики

Халкидики е идеална дестинация, която ще ви впечатли през цялата година. Там ще намерите фантастични плажове, живописни селца и гори от дъб, бор, ела и кестенови дървета.

destination

Циклади

Цикладите са разположени в кръг около свещения остров Делос, родното място на Аполон, и се състоят от 23 големи острови и около 200 по-малки. Архипелагът се дължи на една подводно плато, което се простира в дъга от най-източната точка на Атика и остров Евбея към бреговете на Мала Азия.

destination

Лимнос

Спокойно плаващ в северната част на Егейско море, Лимнос е дестинация за спокойна почивка в близък контакт с природата. Защитени заливи, обширни плажове и пейзажи от вулканични скали, се редуват с малки хълмове и традиционни селища от каменни къщи.

destination

Турско крайбрежие

Насладете се на чудесните условията за корабоплаване, красивите заливи, пясъчни плажове, най-известните скални гробници и други исторически обекти на богатата и древна култура на региона.

A/ Дневна разходка около Тасос

Тръгване от пристанище Кавала, Неа Ираклица или Лименас в 09 сутринта. Връщане обратно в o8 вечерта. В цената се включва: наем на яхтата, скипер, гориво и VAT.
На борда се предлагат: кафе, напитки, вода и закуски.
Допълнителна храна: 10€ на човек

B/Обиколка около Тасос

(обиколка 2 дни или обиколка 3 дни)

Тръгване от пристанище Кавала или Неа Ираклица в 09 сутринта. Връщане обратно в o8 вечерта. В цената се включва: наем на яхтата, скипер, гориво и VAT.
На борда се предлагат: кафе, напитки, вода и закуски.
Допълнителна храна: 10€ на човек само за първия ден
Яхтата може да носи до 8 пасажери.